LINE-UP

Jamie Clarke's Perfect

Folk-a-Billy, Folk/ Punk / Rockabilly / Irish Drunkabilly Nee, Jamie Clarke is zelf niet de uitvinder van dit genre. Dat waren de oerleden van The Pogues, de band onder aanvoering van Shane McGowan, waar Jamie Clarke ook enige jaren deel van uitmaakte.

Met The Pogues tourde Jamie de hele wereld diverse malen rond en maakte hij ook meerdere platen. Niet alleen als gitarist/zanger, maar ook mede-schrijver. Omdat hij geen zin heeft in weer een Pogues-reűnie richt hij sinds 1997 al zijn aandacht op zijn eigen band Jamie Clarke’s Perfect. Reeds 10 cd’s zijn er op het volk losgelaten, dus wanneer hij niet aan het opnemen is, staat hij ergens te spelen, en andersom, overal gaat de tent op zijn kop!

Perfect speelt tegenwoordig in de bezetting Sebastian op drums en Yohan op bass. De banjo en mandoline worden gehanteerd door Pierre waarmee er een interessante rockabilly-like smaak wordt toegevoegd aan Perfect's eigenzinnige folk. Vaak worden ze vergezeld door Andy op accordeon.

Jamie Clarke’s Perfect heeft al meer dan 1500 concerten wereldwijd gegeven met hun de-actie-houdt-maar-niet-op-doorstampende-liveshow!!! Af en toe wel een rustpuntje, okee, maar dan weer verder!

Bezoek website van Jamie Clarke's Perfect

 

<-

Stichting "Rock On" - Vriezeweg 10 - Deest - Contact met Festival Zeeltje - Deze website maakt geen gebruik van cookies en kan geen gegevens van u opslaan